KONYA BÖLGE İDARE MAHKEMESİ
Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği Uygulama Sınavına İlişkin Ek Duyuru

T.C.
KONYA
BÖLGE İDARE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

İLAN
 

Konya Bölge İdare Mahkemesi merkez ve mülhakatlarda istihdam edilmek üzere, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nce verilen izin doğrultusunda, Konya Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu’nca yapılacak 2 Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği için sınav başvuru sonuçları ile sınavlara ilişkin diğer hususlar Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı resmi internet sitesinde 01.06.2023 tarihinde ilan edilmiş, zabıt katipliği uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların uygulama sınavlarının 13.06.2023 (Salı günü) tarihinde saat:10.00’da yapılacağı, sınava gireceklerin sınav saatinden en az 30 dakika önce Konya Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu Kaleminde hazır bulunmaları gerektiği ve sınavın Konya Bölge İdare Mahkemesi hizmet binasının bulunduğu Feritpaşa Mah. Telgrafçı Hamdi Bey Cad. No:7 Selçuklu/Konya adresinde yapılacağı duyurulmuş ise de;

Görülen lüzum üzerine sözleşmeli zabıt katipliği uygulama sınavının yine belirtilen gün ve saatte (13.06.2023 tarihinde saat:10.00’da) Akabe Mahallesi Dr. Cemil Çiçek Caddesi Karatay/KONYA adresinde bulunan Konya Adliyesi yerleşkesi içerisinde C Blok 3. Kat Mavi Salonda yapılması uygun görülmüştür.

Adayların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen yer, gün ve saatte yine sınav saatinden en az 30 dakika önce Mavi Salon önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.  

İşbu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur. 07.06.2023